Wat is een Scootmobieltas

scootmobieltasDeze tas is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op een scootmobiel. Hij is 10 centimeter diep, 45 hoog en 40 centimeter breed. De tas kan heel handig achter op de rugleuning worden gemonteerd. Verschillende bandjes zorgen dat de tas rond leuningen van verschillende afmetingen kan worden geplaatst. Past ook op stoelen met een hoofdsteun. Soms is het handig de hoofdsteun er bij het aanbrengen even af te halen.

Op de achterzijde heeft de tas een reflector voor extra zichtbaarheid in het donker. Misschien komt de tas ook over een aangebrachte reflector, deze functie wordt dan overgenomen door de witte weerkaatsende strip. Het materiaal van de tas maakt het overigens mogelijk om er meer reflectoren op te plakken als u dat zou willen.

Materiaal van de scootmobieltas

De scootmobieltas is van een heel stevig nylonachtig materiaal. Het is gestikt en kan bij normaal gebruik onmogelijk scheuren of loslaten. De ritsen zijn degelijk en lopen soepel. De tas heeft een voorvak en aan beide zijden een zijnetje waar u een drinkflesje in kunt plaatsen. Het heeft een handvat zodat u het eraf kunt halen en meedragen. U zou er zelfs een rugtas van kunnen maken.

De tas past op bijna alle scootmobielen, behalve op de heel compacte opvouwbare exemplaren. Wanneer de rugleuning heel dun is of de zitting is een kuipje dan wordt het lastiger om de scootmobieltas te bevestigen.

Eigenschappen scootmobieltas

Kleur: zwart
Afmetingen: 40 x 45 x 10 cm
Splash is het eigen merk van Able2


Bekijk ook andere hulpmiddelen:

Wat is een draaischijf?

Alles wat u wilt weten over til- en transferhulpmiddelen...

Wat is een grijper?

Wat zijn Drempelhulpen...

Wat zijn zit- wig- ringkussens en behandelkussens?

Wat is een wandbeugel?