Absorin Onderlegger

  • Morgen in huis?
   Op werkdagen vóór 23.30 besteld =
   Morgen in huis
   Onze klanten geven ons een 9 - via
   Kiyoh
   Gratis bezorgd
   Bij besteding van 20 euro of meer
 1. Absorin Absopad Twinco onderlegger
  Absorin Absopad Twinco onderlegger - 180 x 90 cm.

  Absorin Twinco is een wegwerp onderlegger met insteekflappen. Afmeting: 90 centimeter hoog. Breedte: een absorberend middendeel van 60 centimeter met daaraan twee insteekflappen van beide 60 centimeter. De totale breedte is dus 180 centimter. Te gebruiken in bed als extra bescherming van het bedlinnen, met een lichte tot matige absorptiecapaciteit. De instopstroken van 60 centimter kunnen ver onder het matras, zodat het absorberende middengedeelte (90 hoog en 60 cm over de breedte) goed op zijn plaats blijft liggen. Deze onderlegger heeft een geheel plastic onderzijde, zodat deze 100% beschermt tegen doorlekken.

  Meer informatie

  Artikelnummer: 4136

  Verpakking: 20 stuks

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Absorin Onderleggerabsorin bed onderlegger

 

Absorin Comfort Onderlegger zijn wegwerp onderleggers die worden ingezet als extra zekerheid in bed, de stoel, rolstoel of auto. Het assortiment bestaat uit meerdere producten en afmetingen. De meest gebruikte zijn de Absorin Comfort Onderlegger Extra, waarbij de 40x60 cm meer wordt gebruikt in de stoel en de 90x60 op het bed. Maar er zijn tal van andere toepassingen voor de Absorin Onderlegger. We vertellen u er graag meer over.

 


 

Absorin Onderlegger: voor tal van problemen


Wanneer iemand last heeft van ongewild verlies van urine, dan is een ongelukje zo gebeurd. Een product zit te vol en gaat lekken. Het sluit niet goed aan in de liezen, waardoor er bij een flinke scheut net wat via de benen weglekt. Bij het verschonen op de rand van het bed loopt er een scheutje urine weg. Of tijdens het slapen ligt iemand te woelen, waardoor de slip wat verdraait en er ruimte ontstaat waar urine door kan ontsnappen.

Voor al die gevallen zijn er Absorin Onderleggers. Kwalitatief mooie en betrouwbare onderleggers, die in staat zijn urine op te nemen en vast te houden. Al zullen de meeste mensen na een ongelukje zo snel mogelijk het product willen vervangen. Absorin heeft verschillende wegwerp onderleggers, in verschillende absorpties en afmetingen.

 


 

Absorin Onderleggers op het bed


Zoals gezegd worden Absorin onderleggers veel gebruikt op het bed. Daar beschermen ze de matras, wat heel belangrijk is. Wanneer urine in een matras lekt, is dit er heel moeilijk nog uit te krijgen. De vlekken laten zich niet goed verwijderen en de geur blijft er lang in zitten. Voor veel mensen is het erg vervelend om te moeten slapen op een matras waar urine in is gelekt.

Met een wegwerponderlegger van Absorin kunt u uw matras beschermen tegen urine en andere zaken. U legt simpelweg de onderlegger op het de plek waar u de matras wilt beschermen. Dat is meestal onder het laken. Sommigen mensen gebruiken het op het laken, maar dan is de kans groot dat het gaat schuiven of verfrommelen.

Absorin heeft ook een onderlegger met zijflappen die onder de matras worden gestoken. Zo is het matras aan de zijkant beschermd, maar vooral kunt u de onderlegger zo strak vastzetten, waardoor een glad oppervlak ontstaat. Het product zal minder snel verplaatsen.

Bij gebruik in de stoel, rolstoel en auto legt u de onderlegger simpelweg op het zitvlak en u gaat erop zitten. Mocht u een ongelukje hebben, dan raden we u aan het product snel te vervangen door een nieuw en droog exemplaar. Absorin Onderleggers kunnen urine opnemen en ze zullen niet doorlekken, maar het is toch het meest veilig als u snel verwisselt, ook om de verspreiding van nare geurtjes te voorkomen.

 


 

Absorin Onderlegger: andere toepassingen


Zoals gezegd, komt u Absorin Onderleggers op tal van plaatsten tegen. Mensen die last hebben van incontinentie kunnen ongelukjes hebben, maar ook dieren hebben soms extra bescherming nodig. Bijvoorbeeld in de mand, op de bank of in de auto. Zeker wanneer er een nest met puppy’s wordt geboren, is het verstandig om een Absorin Onderlegger in de mand te leggen.

We komen in ziekenhuizen op tal van plaatsen onderleggers van Absorin tegen. Bijvoorbeeld in de operatiekamer om bloed, vocht of urine op te vangen. Je kunt er tijdens een bevalling vocht en bloed mee opvangen en wegvegen. Ze liggen bij het bloed prikken en worden gebruikt om ontlasting mee op te vangen.

Kortom: wegwerp onderleggers van Absorin zijn multifunctionele matjes die veiligheid en zekerheid geven.