Bestelling van 20 euro of hoger verzenden wij GRATIS!

 

Onze pakketten verzenden we via PostNL. PostNL levert op werkdagen van 9.00 tot 21.30 uur en op zaterdagen van 9.00 tot 18.00 uur. 95% van de bestellingen wordt binnen 24 uur bij onze klanten in Nederland en België afgeleverd.

Het kan echter helaas gebeuren dat een pakket bij PostNL in de magazijnen blijft liggen. Dit is door ons niet te voorkomen. Rond de Kerst en andere feestdagen kan de levering wat langer duren. Bezorging op de Waddeneilanden, in Duitsland en Luxemburg duurt vaak één werkdag langer. Voor andere landen gelden weer andere termijnen.

 


Wat zijn de verzendkosten?

Voor orders lager dan 20 euro rekenen wij € 4.95 euro per bestelling voor afleveradressen in Nederland, België en Duitsland. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal dozen per bestelling.


En wat als ik niet thuis ben?

Wanneer u bij de eerste bezorgpoging niet thuis bent, gaat het pakket naar een afhaallocatie dicht in de buurt.

Wanneer ontvang ik mijn track & trace code?

‘s Avonds wanneer uw bestelling door ons aan PostNL wordt meegegeven, sturen wij u per mail een Track & Trace link. Dat is een linkje waarmee u uw bestelling kunt volgen. Wanneer u erop klikt, wordt u doorgeleid naar een pagina van PostNL waar staat waar uw pakket op dat moment is en wanneer het bij u wordt bezorgd. Zo weet u altijd wanneer u thuis moet zijn om het in ontvangst te nemen.


Kan ik naar een PostNL afhaalpunt laten verzenden?

Ja, dat kan. Wanneer u bij het afrekenen uw straat, huisnummer en postcode hebt ingevuld, kunt u onderaan de pagina kiezen voor een afhaalpunt bij u in de buurt.

 

Hoe wordt mijn bestelling verpakt? Anoniem!

 

 doos anoniem

Alle artikelen die u bij 123Drogisterij bestelt, worden 100% anoniem verpakt.

> In een neutrale kartonnen doos
> Geen afzender zichtbaar
> Geen logo zichtbaar
> Stevig ingebonden

Van buiten is dus nooit zichtbaar, wat in de doos zit!


Hoe snel wordt een bestelling in Nederland geleverd?

Ruim 95% van de bestellingen leveren wij uit voorraad. Daarom worden bijna alle bestellingen die op een werkdag zijn gedaan de volgende dag al geleverd.

De pakketten worden verzonden via PostNL. PostNL levert tijdens werkdagen van 9.00u tot 21.30u en op zaterdagen van 9.00u - 18.00u.

Wij bezorgen alle artikelen in uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket. Het kan voorkomen dat u niet alle artikelen van uw bestelling in één pakket toegezonden krijgt. In dat geval berekenen we u slechts eenmaal de kosten voor verpakking en verzending; alle andere artikelen binnen dezelfde bestelling worden gratis bij u afgeleverd.