San Seni inleggers

  • Morgen in huis?
   Op werkdagen vóór 23.30 besteld =
   Morgen in huis
   Onze klanten geven ons een 9 - via
   Kiyoh
   Gratis bezorgd
   Bij besteding van 20 euro of meer

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

San Seni inlegverbandensan seni

 

 

Dit leest u in dit artikel:

 

De lijn van San Seni

Waarom nu juist voor San Seni kiezen?

Kenmerken San Seni

Gebruiksaanwijzing San Seni

San Seni assortiment

 

San Seni is een lijn van inleggers voor urine- en ontlastingsincontinentie. Het is de lijn die volgt op de Seni Lady en Lady Man, dus wanneer “de kleinere” inleggers onvoldoende absorptie hebben voor het urineverlies.

Ze lopen op van een opname van 1.5 liter tot aan 4 liter. Die laatste is ruim voldoende voor het verlies van de gehele blaasinhoud. Alle San Seni is ook geschikt voor het verlies van ontlasting. San Seni Alvi is er speciaal voor ontlastingsincontinentie. Deze heeft een zeer lage opname.

Dames die de grootste Lady-inleggers gebruiken, zijn gewend aan dit verband van 21 x 42 cm met een opname van 800 ml. Wanneer dit onvoldoende is voor hun probleem, dan moeten ze de overstap maken naar de San Seni. Dan kom je bij de San Seni Normal met een afmeting van 32 x 62.5 cm en een opname van 1300 ml. De overgang van een lengte van 40 naar 60 centimeter is voor veel dames dan ook groot.

Voor mannen is de stap van een hereninlegger naar de inleggers met hoge absorptie nog groter. Zij zijn gewend aan een product dat voorin de broek zit en krijgen nu een verband dat van op de billen tot op de buik valt. Zij hebben er vaak erg veel moeite mee. Maar wanneer het noodzakelijk om een grotere inlegger te gebruiken, dan is er weinig keuze.

 

 


 

De lijn van San Seni


De San Seni loopt op in afmeting en in absorptie. Dit zijn ze:

•    San Seni Normal – 32 x 62.5 cm – 1290 ml
•    San Seni Regular – 37 x 69 cm – 1500 ml
•    San Seni Uni – 32 x 62.5 cm – 1700 ml
•    San Seni Maxi – 37 x 69 cm – 2000 ml
•    San Seni Plus – 37 x 69 cm – 2500 ml
•    San Seni Plus Extra – 39 x 75 cm – 4000 ml
 
•    San Seni Alvi – 37 x 69 cm – 700 ml
(Deze laatste is er speciaal voor ontlastingsverlies.)

Het is dus een range die geschikt is voor het verlies van scheuten tot aan de gehele blaasinhoud.

 


 

Waarom nu juist voor San Seni kiezen?


San Seni ademend inlegverband met anatomische pasvorm is ideaal voor vrouwen en mannen met matige tot zeer zware urine-incontinentie. Het kan ook worden gebruikt bij fecale incontinentie.

Door de anatomische pasvorm sluit het verband perfect aan. De zachte, vochtwerende randjes aan de zijkanten bieden extra bescherming tegen doorlekken. San Seni Normal heeft een dubbel absorberende kern met antibacteriële superabsorber, die het vocht snel opneemt en de ontwikkeling van onaangename geurtjes tegengaat. Het inlegverband is voorzien van een vochtigheidsindicator die aangeeft wanneer er moet worden verschoond. Te gebruiken in combinatie met elastische fixatieslips.

 


 

Kenmerken San Seni:


o anatomische pasvorm
o dubbel absorberende kern met superabsorber
o Odour Stop
o EDS
o latex vrij
o groot oppervlak
o antilekrandjes
o vochtwerende en ademende buitenlaag
o vochtigheidsindicator
o te gebruiken in combinatie met een fixatieslip

San Seni Normal is uitermate huidvriendelijk en comfortabel in gebruik. Zo bevat het inlegverband geen latex elementen, waardoor de kans op een allergische reactie wordt geminimaliseerd. In plaats van latex is het voorzien van elastisch garen. Bovendien zijn de toplaag en antilekrandjes aan de zijkanten gemaakt van super zacht, nonwoven materiaal dat niet schuurt tegen de huid, maar aangenaam aanvoelt.

Het EDS (Extra Dry System) distributielaagje onder de toplaag zorgt voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van het vocht over de absorptiekern, zodat het vocht wordt weggehouden van de huid en er een langdurig droog gevoel ontstaat. Een optimaal aansluitende pasvorm vermindert ook de kans op huidirritaties en zorgt voor maximale bewegingsvrijheid en een hoge mate van discretie en draagcomfort. De speciale structuur van het buitenlaagje houdt vocht tegen, maar laat lucht door, zodat de huid vrij kan ademen en er geen broeierig gevoel optreedt. Ademende producten verminderen de kans op huidschade en doorligwonden.

De vochtigheidsindicator geeft aan wanneer het product moet worden verschoond. Deze bestaat uit een code met naam, maat en productiedatum en twee gele strips die geprint zijn aan de binnenkant van de buitenlaag. De code vervaagt en de strips verkleuren wanneer ze in contact komen met urine. Hiermee kan worden voorkomen dat de huid langdurig in contact komt met vocht door een verzadigd incontinentieproduct. Tevens kan worden voorkomen dat er onnodig wordt verschoond, wanneer het product nog niet is verzadigd.

 


 

San Seni kan worden toegepast:


o bij matige tot zware urine-incontinentie
o bij fecale incontinentie

Het is tevens zeer geschikt voor mensen die gebruik maken van een rolstoel, bij langdurige immobiliteit en ernstig overgewicht.

 


 

Gebruiksaanwijzing San Seni:


Een incontinentieproduct moet voor gebruik eerst worden geactiveerd. Er komt dan lucht in de samengeperste absorptiekern, zodat het vocht goed kan verspreiden. De vochtwerende randjes komen omhoog om lekkages aan de zijkanten te voorkomen.

Voor elk systeem geldt dat het goed moet aansluiten op het lichaam om maximale bescherming te kunnen bieden. Het wordt aangeraden om aansluitend ondergoed of een fixatieslip te gebruiken voor bevestiging van het inlegverband. Hierdoor vermindert ook de kans op doorlekken.

 


 

San Seni assortiment


San Seni bestaat uit een assortiment ademende inlegverbanden met anatomische pasvorm dat geschikt is voor urine en fecale incontinentie. De San Seni inlegverbanden hebben, met uitzondering van San Seni Alvi, een dubbel absorberende kern met antibacteriële superabsorber. Dankzij de ruime keuze kunnen de producten optimaal worden afgestemd op de persoonlijke behoefte.