Incontinentiemateriaal bestellen

Wanneer u incontinentiemateriaal wilt bestellen, bent u bij 123Drogisterij aan het goede adres. Wij verkopen materialen van de merken Tena, Abena, Depend, Absorin en Attends. Wanneer u op werkdagen vóór 23.45 uur bestelt, heeft u het de volgende dag in huis.

Ook weet u zeker dat u bij ons niet te veel betaalt. Wij zorgen namelijk altijd voor de laagste prijzen.


Het verschil tussen 123Drogisterij en andere leveranciers is dat wij gespecialiseerd zijn in incontinentiematerialen. Onze deskundigen leggen zich alleen toe op het geven van advies over incomaterialen en het gebruik hiervan. Dit advies is voor onze klanten gratis.


Wanneer u kiest voor een advies van 123Drogisterij weet u zeker dat u:

 

* Het juiste materiaal heeft

* De kans op lekken minimaal is

* U zonder zorgen op pad kunt

* U dankzij goed gebruik van materialen flink op de kosten kunt besparen

* U altijd opnieuw advies krijgt wanneer er in uw situatie iets verandert


Hoe incontinentiemateriaal kopen?

 

Wanneer u ervan overtuigd bent dat 123Drogisterij de beste winkel is voor incontinentiematerialen, dan kunt u via onze website bestellen en betalen.

 

Als u er niet uitkomt of u vindt het prettiger om telefonisch te bestellen: schroom niet en bel of mail ons. Wij helpen u met alle plezier bij het doen van de bestelling.


 

In de rode cirkel ziet u de keuzemogelijkheden. Als u op deze blokjes klikt, kunt u kiezen uit verschillende typen producten en verschillende merken. Ook kunt u een product in de zoekbalk intikken. Die geeft u tevens suggesties zodat u sneller bij het juiste product bent.

 

Wanneer u weet wat u wil kopen, gaat u afrekenen. Hier vult u alle gegevens in. U kunt met verschillende betaalmethoden afrekenen. Zoals iDEAL, de bekende bankoverschrijving, PayPal, creditcard, et cetera.

 

Wanneer u een bestelling doet voor meer dan 20 euro, dan verzenden wij het gratis! Voor een order met een lager bedrag betaalt u slechts 4,95 euro verzendkosten.

 

 

 

Wanneer u een bestelling heeft gedaan, krijgt u direct een mail met een orderbevestiging. Zodra uw betaling bij ons binnen is, krijgt u een mail met de factuur. Die is zo gemaakt dat uw zorgverzekering hem accepteert voor declaraties.

 

Wanneer de producten ’s avonds door PostNL zijn opgehaald, krijgt een mail met een zogenaamde track&trace-code.  Daarin leest u hoe laat u uw pakket de volgende dag kunt verwachten.


Niet goed = geld terug

 

Een aankoop bij 123Drogisterij is de veiligste keus voor uw aankoop. Dit willen we u graag vertellen, want wij doen het echt anders dan andere winkels.


* Wanneer u een verkeer product heeft gekozen, kunt u dit aan ons terugsturen. Wij betalen het aankoopbedrag terug én wij betalen de kosten voor verzending. Zo loopt u bij ons geen enkel risico.


* Heel, heel soms gebeurt het dat bij PostNL een pakket zoekraakt. Eén of twee keer per jaar maken wij dit mee. In dat geval sturen wij direct een nieuw pakket. Uiteraard kosteloos.

 

* Ook zijn uw gegevens bij ons in goede handen. Wij gaat uiterst discreet mee om. Wij zullen uw gegevens nooit aan derden verstrekken, noch voor ideële dan wel commerciële doelstellingen. Kortom: uw gegevens liggen bij ons achter slot en grendel.


Er staat u dus niets in de weg voor een aankoop bij 123Drogisterij. We hopen u snel in onze winkel te kunnen verwelkomen.