Hieronder leest u het lange verhaal over retouren. Dit is het korte:


U heeft het verkeerde product gekozen of u heeft het bij nader inzien toch niet nodig?

U kunt uw aankoop altijd GRATIS aan ons retourneren. Wij betalen u ALTIJD het aankoopbedrag + de retourkosten terug.

Incontinentieproducten (luiers, slips, pants, inleggers, flex-producten, onderleggers, plastic broekjes) waarvan de verpakking is geopend, nemen wij niet terug en het aankoopbedrag betalen wij niet terug. Omdat dit hygiëneproducten zijn, hanteert de wetgever hiervoor andere voorwaarden dan bij andere consumentengoederen.

U stuurt het product met de gewone post via PostNL of DHL naar ons terug. U betaalt dit transport en wij betalen u de kosten per ommegaande terug, zodra u bij ons aangeeft dat u gaat verzenden of heeft verzonden.Retouradres 123Drogisterij:

Careland
Antwoordnummer 2591
3430 VB Nieuwegein

 

Stuur ons eerst even een mailtje of bel ons op, dan kunnen we de retourzending voor u zo vlot mogelijk laten verlopen.

 

Hier het lange verhaal over retouren:

 

Er is een aantal redenen om een product of bestelling te retourneren:

1. U heeft zich vergist of u bent niet tevreden (tevredenheidsgarantie)
2. Er is een defect of verkeerd product geleverd
3. De levering is tijdens transport beschadigd

Hieronder kunt u lezen hoe u in deze situaties uw product of bestelling kunt retourneren.

Let op!

U moet alle retourzendingen frankeren bij verzending. Vermeld bij deze zending wel uw bank- of gironummer, zodat wij, de gemaakte kosten voor het verzenden aan u kunnen terugstorten.

  

Tevredenheidsgarantie / Afkoelingsperiode

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankopen bij 123Drogisterij. Het kan echter voorkomen dat u zich vergist heeft bij uw aankoop of dat u niet tevreden bent over de manier waarop de bestelling is verlopen. U kunt het product dan binnen 100 dagen retour sturen aan 123Drogisterij of aangeven dat u dat wilt gaan doen. Na die melding heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Het product moet compleet te zijn en indien mogelijk in originele verpakking te zitten. Voor Producten die beschadigd of gebruikt zijn, kunnen wij u kosten in rekening brengen. De kosten en het risico van het retour zenden zijn voor rekening van 123Drogisterij. De afkoelingsperiode van 100 dagen geldt uitsluitend voor consumenten.

Voor een aantal producten kunnen wij voor u kosten in rekening brengen:

• Geopende verbruiksartikelen
• Artikelen die beschadigd of incompleet zijn


Defect of verkeerd product bij ontvangst

Een D.O.A. is een product dat direct na aanschaf defect is. Mocht een product defect zijn of u heeft het vermoeden dat een product defect is, bel of mail dan even. Wij hanteren hier een termijn van 2 maanden na ontdekking van de beschadiging om dit bij ons te melden.

U heeft een defect product

Onder een niet D.O.A. product verstaan wij een product dat na 8 dagen defect is gegaan. Mocht een product defect zijn of u heeft het vermoeden dat een product defect is, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. 123Drogisterij.nl zal het product kosteloos vervangen en alle verzendkosten op zich nemen.

Transportschade

Allereerst raden we u aan geen beschadigd pakket bij ontvangst aan te nemen. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, laat dan op het postkantoor proces-verbaal opmaken of bel 0582-33 33 33. Dit verbaal is voor ons belangrijk bij het omruilen. Neem ook telefonisch contact met ons op. U heeft na ontdekking van de beschadiging twee maanden om uw klacht bij ons neer te leggen.

Retourprocedure

Neem altijd eerst contact met ons op.

  1. Stuur een kopie van uw factuur mee met de retourzending
  2. Maak een duidelijke omschrijving van de klacht en/of het probleem
  3. Stuur het complete product op
  4. Stop het in een gedegen verpakking
  5. Stuur een e-mailadres en/of telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken
  6. Frankeer het pakket voldoende

Kosten bij retourneren

De kosten voor het terugsturen van een product zijn voor rekening van 123Drogisterij.

Terugbetaling aankoopbedrag en verzendkosten

123Drogisterij betaalt u altijd het aankoopbedrag + de retourkosten + eventuele kosten voor heenzending, zo snel mogelijk terug. Dit is uiterlijk binnen 14 dagen nadat u het artikel retour stuurt, of aangeeft retour te zullen sturen. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

 

Modelformulier voor retourneren

U kunt altijd binnen 100 dagen na ontvangst van de producten van de overeenkomst af. Dit kan door gebruik te maken van het zogenaamde modelformulier.

Hieronder kunt dit formulier downloaden.

U vult het in en stuurt dit naar ons op, bijvoorbeeld per mail, of u stopt het bij de te retourneren producten en stuurt alles terug. Dit moet wettelijk binnen de herroepingstermijn van 14 dagen gebeuren. Maar bij 123Drogisterij kan dit tot 100 dagen na ontvangst van de goederen.

 

Retouradres

U kunt uw product(en) retour sturen naar:

Careland
Antwoordnummer 2591
3430 VB NieuwegeinDownload Modelformulier voor herroeping (docx)