Wasbaar incontinentie ondergoed - Dames

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wasbaar incontinentie ondergoed - damesWasbaar incontinentie ondergoed - dames

 

Incontinentie begint vaak met het verlies van een paar druppeltjes. Tijdens het hoesten, traplopen, lachen of sporten. De bekkenbodem is op die moment niet in staat om de urineleider volledig af te sluiten, waardoor er iets urine doorheen kan komen. Dit gebeurt bij talloze vrouwen, we weten het allemaal, maar toch is het schrikken. Want een druppel in het ondergoed is vervelend, maar te overzien. Een paar druppels die op broek zichtbaar zijn, wordt al heel vervelend.

Vrouwen gaan op dat moment soms over op het gebruik van een inlegger. Ze kunnen beginnen met een maandverbandje, maar die zijn niet gemaakt voor dagelijks gebruik. Daarbij nemen deze producten nauwelijks iets op. Een druppel lukt nog wel, maar meer is direct een probleem. Dit komt omdat deze producten geen super absorberende polymeren bevatten. Deze korrels zetten de urine om in een gel die droog aanvoelt.

De meeste vrouwen kennen TENA en zullen dus gebruik gaan maken van TENA Lady. Overigens zijn er tal van andere fabrikanten die ook een heel mooie Lady-lijn hebben. Met de inleggers is het probleem van het verlies van druppels niet opgelost, maar vrouwen zijn er wel mee beschermd. De urine wordt opgenomen, wat doorlekken voorkomt.

Toch zijn niet alle vrouwen blij met het gebruik van inleggers. Logisch ook: het is lastig om altijd te moeten zorgen dat de producten in het ondergoed zitten. Je moet ze altijd meenemen en tijdig verwisselen. Het is gewoon niet prettig aangewezen te zijn op het gebruik van een verband. Overigens weten vrouwen vaak niet dat er met training van het bekkenbodem vooruitgang te boeken is en dat de incontinentie zelfs helemaal kan verdwijnen. Vraag uw huisarts er maar eens naar.

Ook is er een heel mooi alternatief voor de inlegger: wasbaar incontinentie ondergoed. We vertellen u er graag meer over!

 


 

Wat is wasbaar incontinentie ondergoed voor dames?


Wasbaar incontinentie ondergoed ziet eruit, voelt aan en draagt als normaal ondergoed. Het is er alle denkbare modellen en ze bestaan ook uit katoen. Het enige verschil is dat dit ondergoed in het kruis een verdikking heeft. Daarin zit een materiaal dat de eigenschap heeft dat het in staat is urine op te vangen en vast te houden. Je kunt er zo’n 100 tot 150 milliliter in kwijt, afhankelijk van het merk en type. Deze hoeveelheid kan het broekje niet in een keer verwerken, dan zal het gaan lekken. Het kan erin wanneer het verspreid over enkele uren met druppels of iets meer wordt gelekt.

 


 

Waarom kiezen dames voor wasbaar incontinentie ondergoed?


De belangrijkste reden is dat je geen gebruik hoeft te maken van inleggers. Het is gewoon vervelend om aan de incontinentiematerialen te moeten gaan. Het is schaamtevol, het is vervelend om het in huis te hebben en het is lastig om er altijd aan te moeten denken voldoende producten bij u te hebben.

Met dit incontinentieondergoed heeft u daar geen last van. U trekt uw ondergoed aan en heeft er verder geen omkijken naar. U heeft ook niet het afval dat u met wegwerpinleggers wel heeft.

Veel gebruikers van deze onderbroeken vinden het vooral heel fijn dat ze niet de associatie hebben met incontinentie. Niemand herkent deze producten als noodzakelijk bij incontinentie, daarvoor zien ze er te ‘gewoon’ uit. Ook de verdikking aan de onderzijde is niet of nauwelijks zichtbaar. Het leven gaat dus door zoals u gewend was, alleen nu met speciaal ondergoed.

Een andere reden om wasbaar incontinentie ondergoed voor dames te gaan gebruiken, is dat het veel duurzamer is dan een inlegger. Die geven veel afval dat moeilijk te verwerken is. In vergelijking met de zwaardere incontinentiematerialen zoals slips en pants is een dames inlegger natuurlijk minder belastend, maar toch zijn het producten met kunststoffen die moeten worden verwerkt.

Wasbaar incontinentie damesondergoed gaat heel erg lang mee en wordt gewoon met de normale was mee gewassen. Dat maakt het duurzaam en voordeling. De broeken zijn gemiddeld iets duurder dan normaal ondergoed, maar nog altijd veel voordeliger dan wanneer u in uw eigen ondergoed inleggers zou gebruiken.

 


 

Wie gebruiken wasbaar incontinentie ondergoed voor dames?


Het zijn dus vooral vrouwen die druppels en eventueel iets meer verliezen. Het zijn dames die er geen zin in hebben om dagelijks geconfronteerd te worden met hun incontinentie en die er geen zin in hebben in de weer te gaan met inleggers. Wij leveren broekjes van verschillende fabrikanten en in verschillende types. Dames die gewend zijn een ondergoed te dragen dat laag op de heup zit, kunnen bij ons mooie broekjes vinden. Ook voor de dames die een hoger vallende incontinentieslip prefereren, hebben wij uitstekende modellen. De meeste broekjes zijn in alle maten verkrijgbaar.

 


 

Hoe gebruik ik wasbaar incontinentie ondergoed voor dames?


U gebruikt ze zoals u uw eigen ondergoed ook gebruikt. Het is alleen zaak om ze elke dag te verwisselen. Sommige vrouwen kiezen ervoor om 2 x per dag een schone slip aan te trekken. Bij de producten krijgt u de wasvoorschriften. Het is belangrijk deze goed te volgen. Daarmee zorgt u voor de juiste hygiëne voor u zelf . En u verlengt de levensduur van de broekjes.