Wasbaar incontinentie ondergoed

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.


Wasbaar incontinentie ondergoed


Bijna iedereen weet het inmiddels wel: incontinentiemateriaal is een belasting voor het milieu. De productie van de absorberende korrels, het papierpulp en de verpakking – onze wereld was beter af wanneer we dit product niet nodig zouden hebben. Komt nog bij dat we de pants, slips of inleggers slechts één keer gebruiken. Dan gaan ze de prullen bak in. Waarna de verwerking ook weer vervuiling geeft en veel energie kost.

Dan ligt het voor de hand om eens te kijken of het mogelijk is producten te maken die we niet na één keer hoeven weg te gooien. En die zijn er: wasbaar incontinentie ondergoed. Ze zijn er voor mannen en vrouwen, voor jongens en meisjes. Mooi en modieus ondergoed, voornamelijk van katoen, net zoals u nu draagt.

wasbaar incontinentie ondergoed vrouwenWasbaar ondergoed mét een extra opname


Het enige verschil is dat er in het kruis een materiaal is verwerkt dat in staat is urine op te nemen en tijdelijk op te slaan. De meeste producten kunnen maximaal 150 milliliter urine opnemen over een periode van 4 uren. Ze zijn dus ideaal voor mensen die af en toe kleine hoeveelheden verliezen.

Mensen die grote scheuten verliezen of een groot deel van de blaasinhoud, kunnen met de producten die op dit moment op de markt zijn, niet uit de voeten. De opname is voor hen te laag, zij zullen last van lekkage krijgen.

De producten van UnderWunder en CARETEX zijn dus uitermate geschikt voor mannen die nadruppelen, vrouwen die bij het lachen of sporten af en toe iets verliezen, of kinderen die net te lang wachten met naar de wc gaan en dan wat druppels in hun broek krijgen.

De urine wordt netjes in het materiaal opgenomen, bij vrouwen en meisjes iets meer onder in het broekje, jongens en mannen hebben de opname meer aan de voorkant. De urine trekt niet helemaal door het product heen, zodat het buitenkant nooit nat wordt. Een beschermlaag voorkomt dit.


Wasbaar incontinentie ondergoed, gewoon in de machine


Aan het eind van de dag kunt u de broekjes gewoon bij de was doen en, afhankelijk van het product dat u kiest, op 40 of 60 graden wassen. De urine zal uit het broekje worden gewassen. U droogt het op een wasrek. Daarna is het wasbaar incontinentie ondergoed net zo schoon en fris als elk ander broekje.

Niet onbelangrijk: wasbaar incontinentie ondergoed is tegenwoordig net zo mooi en modieus als gewoon ondergoed. De producten bestaan voor het grootste deel uit katoen. Het zijn zachte broekjes die prettig aanvoelen en geen irritatie geven. Het is van de buitenkant niet te zien dat u incontinentieondergoed draagt. U kunt het dus gerust in de kleedkamer van uw sportvereniging dragen.

wasbaar incontinentie ondergoed hipster meisjes

Voor jongens hebben we witte onderbroekjes, maar ook een stoere blauwe boxer of een boxer met een leuke print met aapjes. Voor meisjes is er een donkerblauw hipster-model met roze biesjes of met hartjes. Voor de dames hebben we verschillende modellen in witte of zwarte uitvoering. De heren hebben keuze uit witte of blauwe boxers.