UnderWunder

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Alles wat u wilt weten over UnderWunder wasbaar incontinentiemateriaal

Hieronder ziet u de antwoorden op een aantal heel belanrgijke vragen over dit product. Weten welke maat u moet kiezen?


1. Wat is UnderWunder?underwunder dames

UnderWunder is modieus ondergoed met een geheimpje. Het is er voor kinderen, dames en heren.

2. Wie gebruikt UnderWunder?

UnderWunder is speciaal bedoeld voor mensen die last hebben van incontinentie.

3. Voor welke vorm van incontinentie is UnderWunder bedoeld?

U draagt UnderWunder als er sprake is van lichte incontinentie, ofwel als u enkele druppels of kleine scheutjes verliest bij het niesen, lachen of sporten bijvoorbeeld.

 

4. Hoe kan het dat UnderWunder vocht opneemt?

UnderWunder is voorzien van een speciaal geprepareerd, verdikt kruisje dat bestaat uit vier lagen. Hierdoor kan het materiaal vocht opnemen en vasthouden. Ook urinegeurtjes worden geneutraliseerd.


5. Hoeveel vocht kan UnderWunder opnemen?

De broekjes voor kinderen kunnen verdeeld over vier uur ongeveer 75 ml vocht opnemen; die voor volwassenen circa 125 ml. over vier uur verdeeld.

6. Kan UnderWunder ook ineens een grote hoeveelheid vocht opnemen?

Nee. Wie ineens een volledige plas verliest, kan beter kiezen voor ander incontinentiemateriaal.


7. Kun je UnderWunder ook dragen als je af en toe een poepongelukje hebt?

Ja, dat kan. Tenminste als het om dunne poep gaat, die u verliest als gevolg van bijvoorbeeld overloopincontinentie. Aangezien poepgeur minder goed te neutraliseren is, raden wij mensen aan na een poepongelukje een schone UnderWunder aan te trekken.

underwunder

8. Is UnderWunder enkel bedoeld voor kinderen?

Nee. UnderWunder heeft ook speciale modellen voor dames en heren.

9. Is er verschil tussen UnderWunder voor meisjes/dames en UnderWunder voor jongens/heren?

Ja. Bij de broekjes voor meisjes/dames zit het verdikte kruisje aan de onderzijde. Precies op de plaats waas meisjes/dames urine verliezen. Het verdikte deel bij broekjes voor jongens/heren is hoger aan de voorzijde, omdat jongens/heren juist daar urine verliezen. UnderWunder is dus aangepast aan het geslacht.

10. In welke maten is UnderWunder verkrijgbaar?

UnderWunder is  verkrijgbaar in de kindermaten 86/92 tot en met 176. De kleinste maten worden ook vaak gebruikt tijdens de zindelijkheidstraining. De damesmodellen zijn er in de maten 36 tot en met 56; de herenmodellen in small tot en met xx large.


underwunder hipster11. Hoe ziet UnderWunder eruit?

UnderWunder ziet eruit als modieus ondergoed. Het is niet te onderscheiden van gewoon ondergoed.


12. Welke modellen en kleuren zijn verkrijgbaar?

Er is volop keuze. De collectie UnderWunder kent drie stijlen: sportief, klassiek en sexy. Daarnaast zijn diverse kleuren te krijgen. Meisjes kunnen kiezen uit blauw, wit, roze en een opdruk met hartjes; de jongens uit blauw, rood, grijs, wit en opdruk met aapjes. Voor de dames is UnderWunder beschikbaar in wit, zwart, licht en donkerblauw, met opdruk en met kant; voor heren in donkerblauw, grijs en een streepje.

13. Kun je zien dat iemand UnderWunder draagt?

Nee!

14. Wat zijn de voordelen van UnderWunder in vergelijking met ander incontinentiemateriaal zoals luiers en inleggers?

Het belangrijkste voordeel is, dat je het niet ziet. UnderWunder is hierdoor ideaal voor allerlei situaties. Denk aan het omkleden in een kleedruimte en tijdens het sporten, bij slaappartijtjes voor kinderen en op vakantie. Maar ook onder een strakke pantalon, of jurkje zie je niet dat u speciaal ondergoed draagt. U wordt dus niet constant geconfronteerd met het feit dat je af en toe een paar druppels of een scheutje urine verliest en dat geeft zelfvertrouwen. Een ander groot voordeel is, dat UnderWunder geen synthetische materialen bevat. Dankzij het natuurlijke, huidvriendelijk materiaal irriteert UnderWunder de huid veel minder dan luiers of inleggers.


15. Hoe vaak moet je UnderWunder verschonen?

underwunder dames heupmodel

In principe zijn daarvoor geen vaste regels. Je verschoont als je het nodig vindt. Toch is het onder bepaalde omstandigheden aan te raden een schone UnderWunder mee te nemen. Als u een dagje weggaat bijvoorbeeld of als u de hele dag op kantoor of school zit. Er is altijd wel een toilet in de buurt, waar u een schoon exemplaar kunt aantrekken. UnderWunder zit per stuk in een speciaal meeneem zakje verpakt. Deze kan men gebruiken om overdag een vies broekje in mee te nemen.

16. Ruik je het als een UnderWunder urine of ontlasting heeft opgenomen?

UnderWunder neutraliseert de urinegeur volledig, tenminste als u tijdig verschoont. Poepgeur neutraliseren is doorgaans veel lastiger. Als u een poepgelukje hebt gehad, is het raadzaam snel een schone UnderWunder aan te trekken.

17. Is UnderWunder comfortabel in het dragen?

Jazeker. UnderWunder ziet er niet alleen uit als een gewoon onderbroekje, maar draagt ook als een gewoon onderbroekje.

18. Irriteert UnderWunder de huid?

Nee. UnderWunder is, vervaardigd van natuurlijke en huidvriendelijke materialen (katoen). De meeste andere incontinentiematerialen zoals inleggers en luiers bevatten naast katoen ook ondoordringbare, synthetische materialen, waardoor een broeierig effect ontstaat en huid geïrriteerd raakt.


19. Kun je UnderWunder ook ’s nachts dragen?

Bij voorkeur niet. Uit onderzoek is gebleken dat mensen ’s nachts doorgaans een grotere hoeveelheid urine in één keer verliezen. UnderWunder is niet geschikt om een hele plas op te vangen. Wil u toch ’s nachts UnderWunder dragen, dan is het aan te raden de UnderWunder te combineren met een inlegger. Dat kan natuurlijk lastig zijn als uw kind bij een vriendje gaat slapen. U kunt dan met uw kind afspreken dat hij/zij vlak voor het slapen gaan op het toilet een inlegger in de UnderWunder plakt en de volgende ochtend direct als hij wakker wordt de inlegger op toilet weer verwijderd.

20. Is UnderWunder wegwerp ondergoed of kun je het wassen?

U kunt UnderWunder gewoon in de wasmachine wassen op 40 graden Celsius. Laat het bij voorkeur aan lijn drogen, dus liever geen droger gebruiken in verband met eventuele krimp.

21. Hoe lang gaat UnderWunder mee?underwunder jongens

UnderWunder gaat net zo lang mee als gewoon ondergoed. Als je de wasvoorschriften goed naleeft, blijft een UnderWunder circa 200 wasbeurten mooi.

22. Absorbeert UnderWunder na een wasbeurt evenveel?

Ja. Wassen heeft geen invloed op het absorbeervermogen van UnderWunder.

23. Is UnderWunder duurder of goedkoper dan regulier incontinentiemateriaal?

De aanschaf van UnderWunder is niet goedkoop. Op lange termijn echter, is UnderWunder goedkoper dan wegwerp-inleggers en -luiers. UnderWunder gaat immers lang mee en is hiermee duurzaam en milieuvriendelijk in het gebruik.

24. Vergoedt de ziektekostenverzekeraar UnderWunder?

Of de ziektekostenverzekeraar UnderWunder wel/niet vergoed, is afhankelijk van de situatie en van de regels die de ziektekostenverzekeraar hanteert. Het is dus altijd verstandig om hierover contact op te nemen met de verzekeraar.


25. Kan ik UnderWunder ruilen?

Ja, als de maat niet goed is kunt u UnderWunder ruilen, tenminste als het niet gebruikt is en nog in de originele verpakking zit.